Kräuterhof Anti-Selülit Jel / Anti-Cellulite Gel

     Selam hanımlar,
Hanımlar diyorum, zira bugünkü konumuz biz kadınları fazlasıyla yakından ilgilendiriyor. Bir süredir kullandığım Kräuterhof Anti-Selülit Jel hakkında büyük gıybet var ;) Çayınızı,çorbanızı alın gelin,bekliyorum. :)

Kräuterhof Anti-Selülit Jel
     Şimdi,öncelikle bu tarz ürünleri destek amaçlı kullanmalıyız. Yani bu desteği biraz daha açacak olursak; yediğimiz içtiğimiz hiç bir şeye dikkat etmeyelim,spor yapmayalım,bol su tüketmeyelim sonra aldığımız kremden tek başına mucizeler yaratmasını bekleyelim. Böyle bir şey tabi ki mümkün değil. Tüm bunları bir bütün olarak yaptığımız zaman bu ürünlerin iyileşme sürecini hızlandırdığını göreceksiniz. 

Ben de yazın hızla geldiğini fark edip ''dank'' edince spor salonlarında soluğu almaya başladım akşamları ;) 2 litreye yakın su tüketiyorum. E haliyle destekleyici bir ürüne ihtiyaç duydum. Yani selülit olduğundan değil de hani ;p Hiç birimizde yok zaten, ;) ben hep söylüyorum bunu :D 

Krauterhof Anti-Cellulite Gel 250 ml

     Jel yapıda oldukça kaygan bir kıvama sahip bu ürün için bu zamana kadar kullandığım en etkili selülit kremi diyebilirim. Ben genelde, spordan sonra duş aldığımda veya direk duştan sonra kullandım. Açılan gözeneklerden daha iyi nüfuz edeceğini düşündüğümden böyle kullanmayı tercih ettim.

Krauterhof Anti Selülit Jeli
    Jeli uyguladıktan yaklaşık 3-5 dakika sonra inanılmaz derecede bir yanma başlıyor. Bu derece bir ısınma etkisi hissedeceğimi hiç tahmin etmezdim doğrusu. Ayrıca yukarıda da yazdığı üzere masajla destekliyorum.Evde isem elektrikli masaj aleti ile,spor salonunda isem minik el masaj aleti ile yukarıdan aşağıya dairesel hareketlerle yine 3-5 dakika boyunca masaj yapıyorum. Bana göre bu Selülit Jelinin yine daha çabuk nüfuz etmesini ve jelin daha kolay aktive olmasını sağlıyor.

Ben yaklaşık 2 aydır düzenli kullanan biri olarak,artık etkisini görmeye başladığımı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Fiyat olarak normalde 50.00 TL olarak gördüm birçok yerde. Fakat ben indirim zamanı Rossmann'dan 35.00 TL ye aldım. İhtiyacımız olmasa da,selülitimiz hiçolmasın diye bile :);) kullanabiliriz.

     Severek kullandığım ve fayda gördüğüm bu üründen sizlerinde istifade etmesini istediğim için keyifle yazdım. Dilerim sizde keyifle okursunuz. Şimdilik hoşça kalın ama sevgiyle ve bakımla kalın ;)


''Çok yükseğe çıkamam,bende yükseklik korkusu var.
Kimseyi yarı yolda bırakamam,bende alçaklık korkusu var.
Hayatta silgim hep kalemimden önce bitti.
Çünkü,kendi doğrularımı yazacağım yere,
Tuttum başkalarının yanlışlarını sildim.
Beklenen hep geç geliyor,
Geldiği zaman da insan başka yerlerde oluyor.
Kimseye göstermem üzüntümü.
Gündüz gülerim,geceleri yalnız ağlarım.'' 
                                               Oğuz Atay / Tutunamayanlar

     

Yorumlar