2015 İLKBAHAR YAZ MAKYAJ TRENDLERİ

     SELAM :)

   Bu senenin ilkbahar-yaz makyajında neler favori,neler değil. Neleri yaparken neleri yapmamalıyız, birde benim kalemimden ve gözümden değerlendirelim ne dersiniz.? :)
 
 
    İNTERNETTEN ALINTIDIR

   
   Bu senenin makyaj modasında doğallık ön planda olsa da kırmızı rujun modası hala geçmiş değil. Bence bu kırmızı ruj sevenler için iyi haber. Kırmızıyı bende çok seviyorum ama günlük kullanım için abartılı bulduğumdan özel zamanlarda daha çok tercih ediyorum. Dudaklarda kırmızının yanı sıra parlak renkler moda. Yani bu sene lip glosslar (parlak rujlar) için joker ürünler diyebiliriz. Şeftali,pembe,turuncu gibi renklerle gündüz makyajında daha ferah,aydınlık bir görünüm elde ederken,çarpıcı renkler ile de iddialı ve seksi bir gece makyajı tercih edebilirsiniz. 


                              İNTERNETTEN ALINTIDIR


   Ten makyajında ise daha önceki senelerin aksine, tıpkı dudaklardaki gibi parlaklık ön planda. Öyleyse gelsin ışıltılı fondötenler,aydınlatıcılar :). Bende ıslak görünümlü makyajı seven biri olarak bu modaya sevindirik olmuş olabilirim :). Çünkü bu tarz makyajlar, fotoğraflarda inanılmaz güzel görünüyor. Yukarıdaki fotoğraf bunun en güzel ispatı bence. Sizce de öyle değil mi? 


                        İNTERNETTEN ALINTIDIR.


   Gelelim makyajda benim patlatmayı,tüm dikkatleri toplamayı en sevdiğim yerler olan gözlere. Bu senenin makyajında yine beni sevindiren bir moda da, renkli maskaraların yeniden ortaya çıkmaları oldu. Hatırladığım kadarıyla liseye giderken yani Fi tarihinde :) modaydı bu renkli maskaralar. Bütün arkadaşlarımın yeni yeni oluşturduğu makyaj çantalarında,mutlaka bulunuyordu. Şimdi yeniden moda olması benim gibi renkli maskara kullanmayı sevenler için büyük fırsat.  


       İNTERNETTEN ALINTIDIR.


   Renkli maskaralar gibi,renkli eye linerlarda çok moda. Özellikle mavi,kırmızı ve tabi yine siyah eye linerlar en göze çarpan renkler. Eye linerın yanı sıra,beyaz veya ten rengi kalem uygulamaları yine bu seneye damgasını vuran uygulamalar arasında yerini alıyor. 

   Gördüğünüz gibi aslında bu senenin modasında daha çok retro stiller hakim. Yani nedir retro stil?Kültürel olarak eskimiş yada modası geçmiş bir akımın yeniden popülerleşerek yaygın bir stil haline gelmesidir. Tabi bunlar olmazsa olmaz değil. Sadece bizlere öncülük etmesi açısından belirlenmiş bazı kriterler. Önemli olan bizlerin kendimize en yakın tarzı belirleyip o doğrultuda hareket etmemiz. Moda diye saçma sapan şeyler yapıp kendimizi rezil etmeninde alemi yok a dostlar :). Şimdilik benden bu kadar. SEVGİLER...

  Gençlik formülü: İçinizdeki çocuğu hiç büyütmemek.UNUTMAYIN! :) ;)





 .






Yorumlar