VERNEL MAX TAZE GÜL KONSANTRE ÇAMAŞIR YUMUŞATICISI


     Güneşli günlerin geldiği Ankara'dan herkese selam olsun. Havaların güzel gitmesini fırsat bilen Feride, buraları birazcık ihmal etse de telafi edeceğim merak etmeyin.
     Kısacık bir girizgah yaptıktan sonra konunun özüne dönecek olursak; sizlere daha evvelden de kullandığım bir marka olan fakat trnd projesi sayesinde Max serisi ile tanışma fırsatı bulduğum Vernel Max Taze Gül Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısından bahsedeceğim.


@seplali
Vernel Max Taze Gül Konsantre Yumuşatıcı
      Giysilerimizdeki yumuşaklık ve ferah koku zannediyorum ki hepimiz için önemli. Bir yumuşatıcı için en önemli faktörler benim için bunlar olsa bile, yumuşatıcıların; hem  çamaşırların renklerinin solmasını önlemesi, hem daha kolay ütülenir hale getirmesi hemde hızlı kurumasını sağlaması da bir o kadar önemli faktörler. Vernel Max tüm bu saydığım özellikleri yerine getiriyor.


Vernel Max Konsantre Yumuşatıcı

     Vernel'in, 1976 yılında ''Vernelleyin yumuşacık olsun,Vernelleyin mis gibi koksun'' sloganıyla çıkış yapan Türkiye'nin ilk çamaşır yumuşatıcısı olduğunu biliyor muydunuz? O yüzden çoğumuzun eskiden beri aşina olduğu bir marka yani. Yenilenen konsantre Max serisi ferahlık incileri, her dokunuşta ferah kokuları serbest bırakır. 8 haftaya kadar kalıcı koku vaadi olsa bile itiraf etmek gerekirse bu kadar kalıcı bir koku söz konusu değil. Bunun dışında kokusu çok şahane,çamaşırların daha çabuk kurumasını sağlaması ve çamaşırların ütüye hazır hale geliyor olması da ekstrası adeta.

     Severek kullandığım bir marka olan Vernel projesinde yer almak benim için güzel bir deneyim oldu. Bir çok arkadaşımla anketler yaptık, fikir alışverişinde bulunduk. Bana bu imkanı verdiği için trnd 'ye bir kez de buradan teşekkür ederim. Yazacaklarım şimdilik bu kadar. Herkese ferah kokulu günler dilerim. ;)



Yorumlar