Peloid Pelomin Yüz ve Vücut Maskesi-Skin Care 150 ml

     
     Merhaba değerli okuyucularım,

Ankara havaları mağlumunuzdur. Kışın soğuk,yazın kurak :) Hastalıkların, aile fertlerimin yakasını bırakmadığı bu günlerde,bana kendimi iyi hissettiren bir maske keşfettim. Lafı çok uzatmadan ayrıntılara geçelim ;)


Peloid Pelomin Yüz ve Vücut Maskesi
     "Çorum'da kışa merhaba etkinliği" sayesinde tanışıp kullanmaya başladığım bu maskeyi,itiraf edeyim ki bu kadar seveceğimi tahmin etmemiştim. İnstagram'da kısmen bahsetmiş olsam da,böylesine bir güzelliğin instagram denizinde kaybolup gitmesine gönlüm razı gelmedi. Doğal bileşenlerden oluşan bu maskenin,marka adı da olan Peloid'e açıklık getirerek başlayalım isterseniz.
Peloid; doğada gerçekleşen jeolojik ve biyolojik olaylar sonucunda meydana gelen organik ve inorganik maddelere verilen addır. Termo mineral sulardan sonra en yaygın olarak kullanılan kaynak peloidlerdir. Yeterli miktarda termal veya mineral sular karıştırılıp,uygun yoğunluk elde edilince kullanıma hazır hale gelir. Peloidler,çamur banyosu şeklinde bölgesel olarak uygulanıp,bir çok hastalığın tedavisinde destekleyici olarak kullanılır. 

Peloid Pelomin Yüz ve Vücut Maskesi İçerik
     Maskenin en güzel tarafı tek bir maskenin tüm cilt tiplerine uygun olması ve aynı zamanda vücut içinde kullanılabilir olması. Cildin kan dolaşımını hızlandırıp cilde diri ve canlı bir görünüm kazandırıyor gerçekten. Temizleyip peeling uyguladığım cildime kullandığım maske,cildimi siyah noktalardan arındırıp,aydınlık bir görünüm kazandırıyor. Yanaklarımı pembe pembe sağlıklı bir ifadeye büründürüyor. Kuru ciltli olmama rağmen,cildimi kurutmadığı gibi doğal bir neme kavuşturuyor adeta. Sağlık Bakanlığı onaylı olduğunu öğrendiğim bu maske daha da içime sindi ;)

Peloid Pelomin Yüz ve Vücut Maskesi-Kıvamı
     Oldukça koyu çamur gibi bir kıvama sahip Peloid Pelomin Yüz ve Vücut Maskesini 10 dakika tutmam benim için kafi oluyor. Her cilt tipi için bekleme süreleri paketin arkasında yazıyor. Ayrıntılı bilgi isteyenler peloid pelominin instagram ve internet sayfalarına mutlaka bakın derim ;)

     Geldik denenip yorumlanan bir ürün yazısının daha sonuna. Havalar soğuk ve hastalıklar insanı kolay kolay terk etmiyor. Yani havalar nasıl olursa olsun,sizin havanız güzel olsun.Kendinize iyi bakın.Sağlıkla ve bakımla kalın. 💕






Bizim oralarda bir söz var:"Kocasını öven derdini över"diye.
Yani en çok konuştuğun şeyle ilgili aslında bir sorunun vardır. Sürekli olarak "Ben çok vefalıyım"diyen aslında vefasızdır.Sürekli dinden dem vuranın aslında dini duyguları zayıftır.Sürekli temiz kalpliliğinden söz eden kişi aslında kötü kalplidir. Çok zengin olduğunu sık sık dile getirenin çok borcu vardır. En çok neyi söylüyorsan,derdin odur aslında. O yüzden insanların söylemlerine değil yaşamlarına bakın. Birisini tanımak için,onu dinlemeyin,onu izleyin!!!



Yorumlar